landelijkwonenGebruik van Landelijke lampen maakt uw landelijk interieur compleet

25-09-2013 13:31

Om een landelijk interieur compleet te maken kan men letten op de kleine details, zoals bijvoorbeeld het toevoegen van brocante woonaccessoires. Een middel wat zeker niet mag ontbreken is het ophangen of plaatsen van landelijke lampen. Naast de vormgeving van de lamp, is ook het warme licht dat de lamp verspreid belangrijk om de sfeer van het landelijk wonen te creëren.

Wat moet je je voorstellen bij landelijke lampen?

Landelijke lampen worden net als andere landelijke meubels gemaakt van stoere en robuuste materialen, dit kan varieren van robuust hout to authentiek gietijzer. Naast deze robuuste materialen wordt ook vaak gebruik gemaakt van linnen en katoen. Echte landelijke lampen kan men herkennen aan de vaak sierlijke bogen.

De kleur van de lamp moet ervoor zorgen dat het interieur een rustieke en warme uitstraling krijgt. Hierbij kun je denken aan naturel kleuren als zwart, wit en bruin.

De landelijk wonen sfeer is een woonstijl die oorspronkelijk van het platteland komt. Tegenwoordig wordt deze woonsfeer vaak toegepast in het drukke stadse leven waarbij mensen graag hun woning zo proberen in te richten dat ze tot rust kunnen komen in een gezellige warme sfeer.