landelijkwonenBlog


Zoals je misschien hebt opgemerkt, is de tijd voor het aanschaffen van een terrasoverkapping weer aangebroken. De diverse aanbieders op de markt zijn momenteel dan ook volop bezig met het verspreiden van promotiemateriaal, zoals bijvoorbeeld folders en nieuwsbrieven. Het aanbod van verschillende soorten overkappingen waaruit je kunt kiezen is echter enorm groot. Hierdoor kan het voor jou als consument zijnde best lastig zijn om vast te stellen welke terrasoverkapping het beste bij je past. Om je hierbij op weg te helpen hebben we daarom in onderstaande alinea’s een aantal aandachtspunten voor je verzameld.Een specialist in overkappingen kan je helpen bij het bepalen van de juiste omvang
 

Verdiep je in de regelgeving 


Dit was waarschijnlijk niet het eerste punt dat je had verwacht, maar je verdiepen in de regelgeving voor wat betreft het aanbouwen aan je woning (een terrasoverkapping kan hieronder vallen) is heel erg belangrijk. Wanneer je de regels aan je laars lapt en de gemeente daar achter komt, dan loop je het risico dat je je nieuwe aankoop moet afbreken, dat zou heel vervelend zijn! Neem dus contact op met de gemeente waarin je woont en vraag naar de regels waaraan je je dient te houden voor wat betreft de bouw van een overkapping. 
Bepaal de omvang van de constructie


Wanneer je een goed beeld hebt van wat is toegestaan voor wat betreft het bouwen van de terrasoverka pping, is het belangrijk om na te gaan hoe groot je het bouwwerk wilt hebben. Sta daarbij niet alleen stil bij het feit met hoeveel mensen je onder de overkapping zou willen zitten, maar bedenk ook dat je waarschijnlijk tuinmeubelen en misschien wat potten met planten onder de constructie kwijt wilt kunnen. Wat veel mensen daarnaast ook op prijs stellen, is dat ze eventuele gasten ook een plekje onder de overkapping kunnen aanbieden, zeker wanneer het onverwachts op een mooie zomeravond gaat regenen. Een specialist in overkappingen kan je helpen bij het bepalen van de juiste omvang.

Wel of geen zijwanden


Het volgende punt waarbij je dient stil te staan, is of je de constructie wilt voorzien van zijwanden. Wat je ook kunt doen, is dat je de gehele constructie afdicht met wanden die je naar wens open en dicht kunt schuiven. Voor wat betreft het materiaal om je terrasoverkapping af te sluiten kun je kiezen uit glas en kunststof. Beide materialen hebben zo hun eigen eigenschappen. Zo geeft kunststof je de nodige privacy en geeft glas juist uitzicht over je mooie tuin. 

Besluit je uiteindelijk om voor glas te kiezen, sta er dan bij stil dat je de nodige maatregelen dient te nemen voor wat betreft het plaatsen van zonwering onder de overkapping. Wanneer je dit achterwege laat, dan zul je (zeker op de dagen waarop het zonnetje wat feller schijnt) het al snel onaangenaam warm krijgen onder de constructie. Wanneer je op dit moment nog geen besluit kunt maken over het wel of niet plaatsen van wanden, dan zijn er ook flexibele oplossingen op de markt verkrijgbaar. Je kunt er dan voor kiezen om de wanden naar wens los en vast te klikken. 

Terrasoverkappingen en onderhoud


Voor wat betreft het gebruikte materiaal waaruit de terrasoverkappingen gebouwd kunnen worden, heb je keuze uit hout of aluminium. Aluminium is erg sterk materiaal, dat ook nog eens onderhoudsvrij is. Het volstaat in principe wanneer je zo nu en dan de balken met een natte doek afneemt. Kies je er echter voor om een houten overkapping te laten bouwen, dan wordt het een heel ander verhaal. Hout heeft immers om de zoveel tijd een onderhoudsbeurt nodig en daarvoor dien je wel de nodige uren vrij te maken. Heb je hier helemaal geen zin in? Dan is het waarschijnlijk een betere keuze om te kiezen voor een aluminium terrasoverkapping. 
 
Een landelijke badkamer kenmerkt zich door vooral veel ruimte en een gezellige en  tegelijkertijd vooral ook rustige uitstraling. In een landelijke badkamer kun je heerlijk  tot rust komen na een lange, vermoeiende dag op het werk.
 

Wat moet er in een landelijke badkamer staan?

 
Landelijke badkamers zijn er in vele soorten en maten. Er zijn geen voorschriften voor wat er precies allemaal in de badkamer moet zijn geïnstalleerd. Daarom zal je zelf moeten bepalen wat je in de badkamer wil. In een landelijke badkamer vind je vaak een bad, sanitair, een badmeubel en soms een grote inloopdouche. In grote woningen is er soms nog ruimte voor een sauna of Turks stoombad. Wat er allemaal mogelijk is hangt af van de ruimte en het budget die beschikbaar zijn.
 

Welke kleuren pas ik toe?

 
Zoals gezegd dient een landelijke badkamer een rustige sfeer uit te stralen. Er wordt daarom vaak gewerkt met gebroken wit, grijstinten en houtkleuren, zoals bijvoorbeeld bruintinten. Met enige regelmaat worden er landelijke badkamers aangelegd met daarin een zachte tint blauw, wat ook erg ontspannend kan ogen. Onderschat de werking van kleuren niet en bedenk je eens hoe een felrode badkamer kan overkomen. Ook al is de inrichting exact hetzelfde; een badkamer met een lichte blauwtint oogt veel rustiger dan een felrode badkamer. Zoek daarom eens goed naar kleuren die jou ontspanning geven, die rustig en goed aanvoelen. Op het internet talloze foto's te vinden met landelijke badkamers, er zijn veel verschillende kleurpatronen beschikbaar, misschien zit er iets voor je bij.
 

Wie legt de landelijke badkamer voor me aan?

 
Je kunt natuurlijk zelf de badkamer aanleggen, maar als je daar geen tijd en/of zin in hebt, doet een badkamerspecialist dat graag voor je. Het kan nogal een gedoe zijn om alles netjes te installeren, en het is belangrijk dat alles goed en natuurlijk het liefst zo snel mogelijk gebeurt. Ook wil je niet met lekkages komen te zitten omdat er iets fout is gegaan bij de aanleg. Reden te meer om een loodgieter in te schakelen, als is het alleen maar voor advies, het kan een hoop gedoe schelen!

Wat is Rockpanel?

06-09-2015 19:18

Wat is rockpanelWat is Rockpanel? Rockpanel is plaatwerk voor gevels en dak. Het plaatmateriaal wordt vervaardigd van basaltsteen en is een populair merk  gevelbekeding. De zeer stevige maar toch flexibele platen van Rockpanel vormen prachtige natuurlijke, duurzame en stijlvolle oplossing om een woning of bedrijfsgebouw af te werken.

Voordelen Rockpanel

Relatief lage kosten en een beperkte installatieduur zorgen voor een prima prijs-kwaliteit verhouding. Maar Rockpanel platen bieden meer voordelen. Bevestiging van dit materiaal kan door middel van verlijmen, met spijkers en schroeven. Met gemak creëer je strakke naadloze bekleding of laat je juist de naden open om een prachtige exclusieve lijnenspel te laten zien. Een ander belangrijk voordeel is brandveiligheid. Brandoverslag op aangrenzende gebouwen krijgt nauwelijks kans. 

Hieronder een opsomming plus een aantal andere voordelen:

 • Snel gemonteerd
 • Prima prijs-kwaliteit verhouding
 • Eenvoudig te bevestigen
 • Brandveilig
 • In verschillende Rockpanel kleuren (RAL) te bestellen
 • Sterk en toch flexibel
 • Vochtbestendig

Op zoek naar een aannemer gespecialiseerd in het montereren van Rockpanel platen? Neem contact op met Cloin Totaalbouw.

De badkamer is een zeer persoonlijke ruimte die bij voorkeur geheel naar eigen smaak vormgegeven wordt maar daarbij wel de beperkingen kent van de beschikbare ruimte. Of de badkamer nu echter groot en luxueus wordt of klein en compact, het blijft een ruimte die geheel naar uw smaak en zin zou moeten zijn. Dit is met name van belang omdat de badkamer het gebied is waar men zich niet alleen dagelijks reinigt en wast maar ook, samen met het vuil, door ontspanning zijn vermoeidheid en twijfels van zich af kan laten glijden. Staande onder een warme douche waarbij het water het hoofd en de nek masseert om vervolgens ook de andere delen van het lichaam op te warmen kan een mooi moment van de dag zijn. Het water reinigt en kalmeert het vermoeide lichaam en brengt ook gevoelsmatig energie en verkwikkende frisheid. Een badkamer met de voor u passende sfeer die een goed gevoel oproept is dan ook van groot belang.

Een badkamerontwerp dient meer te zijn

Juist omdat de omgevingsruimte een belangrijk onderdeel van die ontspanning is, en daar dan ook een enorme invloed op heeft, speelt het ontwerpen en de inrichting van een badkamer een grote rol. Een badkamerontwerp dient dan ook een uitnodigende uitstraling te creëren met stijlvolle designaccenten en kleuren. Die zijn voor iedereen weer anders zijn maar wel vaak terug te vinden in mooie wandtegels, tegeldecors of patronen met vloertegels. Belangrijk is dat deze ideeën met tegels bijdragen aan de juiste werking en invloeden van een badkamer uitstraling als geheel. Natuurlijk dient een indeling ook praktisch te zijn en optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die er zijn maar eigenlijk valt dit ook gewoon onder het creëren van een aangename omgeving. Niet al te vooruitstrevend in kleuren bij de betegeling, denk eraan dat u de tegels ook na enkele jaren nog mooi wilt vinden. Als dat namelijk niet het geval zou zijn zou men zich voortdurend ergeren en daarmee niet voldoen aan het laten ontstaan van een omgeving die voor ontspanning zorgt. Ook de netheid van een badkamer valt onder een uitnodigende uitstraling, denk daarbij aan een de tegels op de wand en de vloer en een goede en mooie betegeling. Geeft niet alleen het schone en hygiënisch gevoel van tegels maar voorkomt ook ergernissen door storende afwerkingsfoutjes.

Een persoonlijke twist in de badinrichting

Net als elk ander deel van het huis, weerspiegelt een badkamer de smaak en levensstijl van de huiseigenaar voorbij de vorm en de ontwerpen van de architect of bouwer. In de badruimte is die persoonlijke twist misschien zelfs wel het allerbelangrijkste. De juiste wijze en hoeveelheid aan opbergmogelijkheden en accessoires in de badkamer die voldoende plaats bieden aan toiletartikelen, styling apparaten, spiegels, planken etc. is hier essentieel bij. Net zoals licht en luchtverversing essentieel zijn voor het waarborgen van een gezond badkamerklimaat. Soms wel makkelijk maar als dit betekent niet dat badkamers dan ook perse grote ruimtes moeten zijn, ook kleine badruimtes kunnen al het noodzakelijke sanitair herbergen, prima ingericht zijn en een stijlvolle en gezellige uitstraling geven. Er is vaak geen gebrek aan ideeën om de ruimte van grote badkamers te benutten en deze een aantrekkelijke en ruime sfeer mee te geven. Een goede specialist kan echter ook in een kleine badkamer ruim en uitnodigend laten lijken met een slimme inrichting en ruimtebesparende ideeën die ook nog eens als eyecatcher kunnen werken.

Ruimtewinnen in kleine badkamers

Planken, richels en hangende hoge of halfhoge kasten zorgen voor vrije ruimte op de vloer en maken optimaal gebruik van de hoeken en kleine wandjes. Brede en diepe wastafels zijn vaak ruimte beperkend, kleinere ondiepe badkamermeubels of wastafelbladen met opzetwastafels zijn dan een betere optie. Lange spiegels reflecteren niet alleen licht maar ook de ruimte zelf en geven zodoende een vergrotend effect. Een kleine scheerspiegel doet in dat opzicht niet zoveel maar is dan wel weer erg praktisch in het gebruik. Voor dergelijke voorbeelden van sfeer en het optimale gebruik van badkameraccessoires klikt u even door naar de online badkamershowroom van Sani-bouw. Onze badkamerinspiratie in 3D laat u dan veel van dergelijke mogelijkheden zien.

 

Klussen aan huis

16-12-2014 12:32

Als u een landelijk huis hebt, betekent dit dat u aardig wat onderhoud heeft aan uw huis. Uiteraard net als iedereen, maar zodra u landelijk woont, is uw huis waarschijnlijk groter en alleenstaand. Er is dus meer huis dat onderhouden moet worden.

 

En dus is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en al die klussen aan uw huis te doen! De gemiddelde klusser draait zijn hand niet om voor wat zaag- las- of soldeerwerk. Maar hoe beschermd werkt u als u aan uw huis klust? De meeste klussers die thuis aan de slag gaan, dragen weinig of geen beschermende kleding.

Toch is dat wel erg verstandig. Een werknemer in de bouw is altijd verplicht om zichzelf te beschermen tegen eventuele gevaren die veroorzaakt worden door de werkzaamheden.

 

Bescherming die u kunt aanschaffen

Denk maar eens aan hele simpele beschermmiddelen als handschoenen. Met handschoenen aan hoeft u niet bang te zijn dat het riet voor op uw nieuwe dak in uw handen snijdt, of dat u op uw vingers slaat bij het slaan van het zoveelste spijkertje.

Daarnaast is het ook van belang om kleding te dragen die beschermt tegen bepaalde situaties. Draag geen kleding die snel beschadigt, of al beschadigd is. De meeste mensen gaan klussen in oude, versleten kleding. Dan is het niet zo erg als deze beschadigt! Maar de kleding beschermt niet tegen deeltjes, zoals zaagsel, en is niet scheurvast. Daardoor wordt het risico op een ongeluk onbewust groter gemaakt.

Gaat u iets zagen of schuren met een machine? Of gaat u wat lassen of solderen? Dan moet u altijd uw lichaam beschermen met juiste kleding, handschoenen en een veiligheidsbril.

Daarnaast is het verstandig om ook uw oren te beschermen. Harde geluiden zijn al heel snel schadelijk, zeker als u een hele dag gaat klussen en langer dan een minuut of 5 in de herrie staat.


Draag gehoorbescherming zodra u iets doet in de buurt van een hard geluid. Je oren zijn niet meer te repareren!


Het is ontegenzeggelijk waar, landelijk wonen wordt niet snel geassocieerd met wonen op een betonnen vloer. Beton heeft de naam koud te zijn, industrieel vervaardigd en bovendien iets voor een werkplaats of kantoorruimte waar niet zoveel aandacht hoeft te worden gegeven aan comfort. Toch heeft de vloerenbranche een aantal mooie alternatieven die best kunnen horen bij het thema 'landelijk wonen'. De introductie van 'woonbeton' vond plaats in de jaren '90. Het is een cementgebonden betonvloer die anders dan een reguliere deklaag wordt voorzien van kunststof materialen zoals polyurethaan. De voordelen van deze toevoeging zijn onder meer dat de vloer tijdens het aanbrengen goed zelfnivellerend is en dat de vloer sneller droogt. Andere voordelen zijn bijvoorbeeld dat de cementgebonden gietvloer geheel in een eigen kleur kan worden afgewerkt, zelfs in een hele vriendelijke en natuurlijk ogende kleur.

Woonbeton en de renovatie van uw woning

Woonbeton is ook handig voor woningen die over een verouderde betonvloer beschikken. De laag kan in een dikte van 30 tot 70 mm worden aangebracht, in allerlei kleuren en tinten. De toplaag wordt voorzien van een waterafstotende en beschermende wax zodat de vloer ook makkelijk te onderhouden is. Bovendien kunt u in een afwerklaag van 5 cm vloerverwarming laten opnemen voor extra comfort in huis. Een bruinkleurige of grijskleurige woonbetonvloer is een mooie neutrale achtergrond voor beeldbepalende elementen zoals meubels, houten tafels en houten trappen. U kunt woonbeton laten polijsten zodat er een speciale structuur in de toplaag naar boven komt, lijkend op marmer of een andere natuurlijk uitziende steensoort. Met woonbeton kunt u creatief gezien alle kanten op.

Woonbeton dat eruit ziet als donkerbruin eikenhout?

Het polijsten van woonbeton is een ambacht. Een echte professional kan zelfs een woonbeton voor u leggen dat er uitziet als een parketvloer. Bovendien kunt u dezelfde tint bijvoorbeeld fraai doorzetten in uw badkamer zodat de ruimte als het ware doorlopend is. Een ander significante eigenschap van woonbeton is de grote lichtreflectie. Door het gebruik van speciale mineralen en pigmenten wordt licht op een bijzonder manier in de hele ruimte gereflecteerd. Woonbeton is dus zeker een product die bij het thema 'landelijk wonen' past. Voor meer informatie over woonbetonproducten kunt u een kijkje nemen op https://www.gietvloeritalia.nl/.

Zelf je tuin ontwerpen is voor sommige mensen een erg leuke bezigheid. In principe lijkt het wel op het inrichten en ontwerpen van je woninginterieur. Het is verstandig om ook voor je tuin een logische volgorde aan te houden wanneer je gaat beginnen met het ontwerp en de indeling van je tuin. Hier kunnen een aantal vragen bij komen kijken, in dit artikel worden een aantal zaken besproken die hopelijk jouw vragen beantwoorden.

Waar moet je op letten?

Het is van groot belang om te letten op het formaat van je tuin, maar ook de ligging, het gebruik, de kwaliteit, duurzaamheid, jouw smaak en je budget zijn belangrijke punten bij het inrichten van je tuin. Voordat je gaat beginnen met het schetsen van ideeën is het slim om je ideeën te overleggen met je partner of huisgenoot. Jullie moeten samen een tuin gaan aanleggen, het zou zonde zijn als jij alles uitgetekend hebt en dat dan blijft dat de ander een totaal ander idee heeft.

Een ander belangrijk puntje is dat je de precieze afmetingen van de tuin moet hebben.

Checklist voor je begint te ontwerpen

 • Wat is de functie van de tuin? Is het een kindertuin, leeftuin of een kijktuin?

 • Welke vaste objecten moeten in de tuin komen?

 • Wil je een compleet nieuwe tuin of wil je een gedeelte vernieuwen?

 • Voor welke stijl willen jullie gaan? Romantisch met klassieke buitenlampen of strak met witte ingebouwde spots?

 • Hoeveel tijd wil je besteden aan het onderhoud van je tuin?

 • Wat is je het budget? Dit is belangrijk om te weten voordat je gaat ontwerpen.

 • Welke grondsoort heeft je tuin? Aan de hand hiervan kun je kiezen voor bepaalde planten.

 • Wat is de ligging van de tuin? Waar komt de zon op en waar gaat hij onder?

Beginnen maar

Wanneer je alle punten hebt bekeken kun je gaan beginnen met het ontwerpen van je eigen tuin. Het is altijd verstandig om ideeën op te doen uit tijdschriften en door goed naar de tuinen van je omgeving te kijken.

Mensen die hun woning op een landelijke stijl willen inrichten, zien dit vaak als een ware passie. Zij zijn dan ook regelmatig bezig met het vinden, kopen of maken van nieuwe accessoires. Als landelijk wonen een ware passie is geworden, dan zal een bezoekje aan de stad of winkelboulevard  een nieuwe dimensie met zich mee brengen. Het leuke van landelijk wonen is dat er verschillende materialen kunnen worden gecombineerd, waarbij je zowel oude als nieuwe spullen kunt gebruiken. Typische stijlvolle landelijke inrichtingen worden regelmatig ingericht met spullen van een tweedehands winkel of een rommelmarkt. Dit zijn erg leuke plekjes om te gaan shoppen omdat je vaak dingen voor erg mooie prijzen tegenkomt. Zowel de meubels, muren, vloeren, gordijnen als woonaccessoires zijn aan te passen op de landelijke stijl. Het herkenbaarste van het landelijk wonen is dat er vaak gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen en kleuren die goed bij aansluiten zoals gebroken wit, grijs en bruin.

 

Landelijk wonen en wanddecoratie

 

Wil je een mooie wanddecoratie, dan is het belangrijk om met de wand te beginnen. Probeer de juiste sfeer neer te zetten door een mooie kleur verf te gebruiken. Heb je balken in de woning? Dan is dat een goede manier om een mooi contrast neer te zetten. Ga eens kijken bij een bouwmarkt en vraag verschillende kleurstalen aan, probeer vervolgens de beste kleuren bij jouw landelijke interieur te vinden. Wanneer dit moeite kost of problemen oplevert omdat het moeilijk is om te kiezen, zou je ook een moodboard kunnen maken, zodat je van te voren een goed idee krijgt of de juiste verf goed bij het interieur past. Bij het landelijke interieur kun je het beste kijken naar lichte en natuurlijke kleuren zoals ook grijs, groen, zand, beige en blauw.

Wil je de wand verder decoreren, dan zijn er allerlei mogelijkheden zoals mooie ouderwetse wandklokken, landelijke verlichting of schilderijen met nostalgische omlijstingen. Met de juiste combinatie van de juiste elementen kan men een schitterende landelijke sfeer creeeren.


 

Wil jij graag een paardje aan huis houden? Heb je de ruimte, tijd, een goede stal en een goede omheining? Waar wacht je dan nog op? Dat zou je bijna gaan denken. Maar er komt heel wat kijken bij het houden van een paard. Ten eerste mag een paard nooit alleen gehouden worden. Paarden zijn kuddedieren en moeten daarom altijd gezelschap hebben van andere dieren. Daarnaast is het een hele verantwoording die je hebt. Lees hieronder meer over deze verantwoordelijkheid.

 

Wat moet je doen?

Wanneer je alles op orde hebt om een paard aan huis te houden moet je eerst nog kijken naar de verantwoording die je jezelf op je hals haalt. Want wanneer jouw paard bij jou thuis in de wei staat ben jij helemaal verantwoordelijk voor hem. Jij moet dagelijks je tijd besteden aan je paard, om je een idee te geven staat hieronder een dagindeling van de werkzaamheden die je dagelijks uit moet voeren.

 

‘s Ochtends

 • De stal open zetten en je paard naar buiten laten

 • Je paard voorzien van vers hooi

 • Het water controleren en aanvullen

 • Je paard bekijken en checken of hij geen verwoningen heeft

 

‘s Middags

 • Je paard poetsen en weer checken op eventuele verwondingen

 • Je paard aandacht geven door te gaan paardrijden, longeren, grondwerk of springen

 • Je paard voorzien van vers hooi

 • Het water controleren en aanvullen

 • De stal uitmesten en aanvullen met verst stro

 

‘s Avonds

 • Je paard voorzien van vers hooi

 • Het water controleren en aanvullen

 

Voordelen en nadelen van een paard aan huis houden

Voordelen

 • Je leert je paard echt goed kennen, hij wordt een onderdeel van het gezin

 • Je hoeft geen rekening meer te houden met reistijd als je je paard wilt zien

 • Je kan op elk moment van de dag even naar je paard

 • Je hebt geen last meer van meningen van anderen, je kan alles op je eigen manier doen

 • De gezondheid van je paard kun je goed in de gaten houden

 • Jij bepaalt zelf wanneer en hoe je je paard voert

 

Nadelen

 • Je kunt niet zomaar van huis wegblijven, want je paard is helemaal afhankelijk van jou

 • Je moet een betrouwbaar persoon hebben om op jouw paard te passen wanneer je wel op vakantie wilt of een dagje weg wilt

 • Je hebt ruimte nodig om alle hooi en stro op te kunnen slaan

 • Je kunt de gezelligheid van een manege misschien wel gaan missen
Je huis praktisch inrichten is altijd belangrijk, ook wanneer je je huis een landelijke sfeer wilt geven. Door online te shoppen is het tegenwoordig mogelijk om verschillende elementen aan je huis toe te voegen. Deze zorgen ervoor dat de sfeer precies naar je zin kan worden gecreëerd. 
 

Thema's

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat mensen proberen thema's te verbinden aan bepaalde kamers in hun huis. Ze starten bijvoorbeeld met de vernieuwing van de woonkamer, die licht en ruim is, met authentieke details zoals blootgelegde draagbalken. 
 
Vervolgens kiezen ze voor een badkamer die luxe uitstraald. Soms zijn er Zweedse details in verwerkt zoals je ze ook steeds vaker ziet bij de grote ketens. bewerkt hout in de badkamer is steeds populairder en het zorgt voor een stoer uiterlijk.
 

Slaapkamer        

Ten slotte is de slaapkamer vaak uitgerust met een boxspring. Bij online winkels als slaapkenner zijn deze eenvoudig uit te kiezen. Wanneer je twijfelt kun je deze vaak nog testen bij een van de vele dealers die het assortiment vaak in voorraad hebben. Een boxspring kun je op veel manier je eigen stijl mee geven. Slaapkenner heeft een grote voorraad met verschillende boxsprings. Door de juiste kleurencombinatie toe te voegen aan je kamer kan er bijvoorbeeld een robuuste sfeer onstaan.
1 | 2 | 3 >>

Blog

Zoals je misschien hebt opgemerkt, is de tijd voor het aanschaffen van een terrasoverkapping weer aangebroken. De diverse aanbieders op de markt zijn momenteel dan ook volop bezig met het verspreiden van promotiemateriaal, zoals bijvoorbeeld folders en nieuwsbrieven. Het aanbod van...
  Een landelijke badkamer kenmerkt zich door vooral veel ruimte en een gezellige en  tegelijkertijd vooral ook rustige uitstraling. In een landelijke badkamer kun je heerlijk  tot rust komen na een lange, vermoeiende dag op het werk.   Wat moet er in een landelijke...

Wat is Rockpanel?

06-09-2015 19:18
Wat is Rockpanel? Rockpanel is plaatwerk voor gevels en dak. Het plaatmateriaal wordt vervaardigd van basaltsteen en is een populair merk  gevelbekeding. De zeer stevige maar toch flexibele platen van Rockpanel vormen prachtige natuurlijke, duurzame en stijlvolle oplossing om een...
De badkamer is een zeer persoonlijke ruimte die bij voorkeur geheel naar eigen smaak vormgegeven wordt maar daarbij wel de beperkingen kent van de beschikbare ruimte. Of de badkamer nu echter groot en luxueus wordt of klein en compact, het blijft een ruimte die geheel naar uw smaak en zin zou...

Klussen aan huis

16-12-2014 12:32
Als u een landelijk huis hebt, betekent dit dat u aardig wat onderhoud heeft aan uw huis. Uiteraard net als iedereen, maar zodra u landelijk woont, is uw huis waarschijnlijk groter en alleenstaand. Er is dus meer huis dat onderhouden moet worden.   En dus is het tijd om de handen uit de mouwen...
Het is ontegenzeggelijk waar, landelijk wonen wordt niet snel geassocieerd met wonen op een betonnen vloer. Beton heeft de naam koud te zijn, industrieel vervaardigd en bovendien iets voor een werkplaats of kantoorruimte waar niet zoveel aandacht hoeft te worden gegeven aan comfort. Toch heeft de...
Zelf je tuin ontwerpen is voor sommige mensen een erg leuke bezigheid. In principe lijkt het wel op het inrichten en ontwerpen van je woninginterieur. Het is verstandig om ook voor je tuin een logische volgorde aan te houden wanneer je gaat beginnen met het ontwerp en de indeling van je tuin. Hier...
Mensen die hun woning op een landelijke stijl willen inrichten, zien dit vaak als een ware passie. Zij zijn dan ook regelmatig bezig met het vinden, kopen of maken van nieuwe accessoires. Als landelijk wonen een ware passie is geworden, dan zal een bezoekje aan de stad of winkelboulevard  een...
Wil jij graag een paardje aan huis houden? Heb je de ruimte, tijd, een goede stal en een goede omheining? Waar wacht je dan nog op? Dat zou je bijna gaan denken. Maar er komt heel wat kijken bij het houden van een paard. Ten eerste mag een paard nooit alleen gehouden worden. Paarden zijn...
Je huis praktisch inrichten is altijd belangrijk, ook wanneer je je huis een landelijke sfeer wilt geven. Door online te shoppen is het tegenwoordig mogelijk om verschillende elementen aan je huis toe te voegen. Deze zorgen ervoor dat de sfeer precies naar je zin kan worden...
1 | 2 | 3 >>