landelijkwonenJe huis laten verbouwen of opknappen

31-10-2013 09:56

Wanneer je een nieuw huis hebt gekocht is het vaak ook de bedoeling dat je het een en ander opknapt. Vooral huizen die op het platteland staan zijn vaak aan het nodige onderhoud toe. Het is niet raadzaam om zomaar ieder bedrijf deze klus aan te laten nemen maar ga opzoek naar bedrijven die erom bekend staan expertise te hebben met het verbouwen van dit soort huizen.  

Onderhandelen

Wanneer je vanuit de stad verhuist naar een dorp merk je al snel dat de sfeer iets zachter is. Zou worden ook de zakelijke en persoonlijke contacten minder gescheiden dan in de stad. Het is dan ook aan te raden om in een andere omgeving te onderhandelen met bedrijven op het gebied van verbouwen. Wanneer je dan wilt verbouwen in Etten-Leur ga dan bijvoorbeeld opzoek naar een aan bouwbedrijf Breda.

ZZP'ers

Daarnaast zijn in dorpen vaak veel eenmanszaken actief. Een handige klusser die voor zichzelf werkt. Deze ZZP’ers rekenen vaak al een laag uurtarief omdat ze met weinig overheadkosten te maken hebben. Daarnaast zijn er ook veel pcb bedrijven actief in deze gebieden die ook bij grotere verbouwingen meer man kunnen inzetten.