landelijkwonenLandelijk wonen in het buitenland

21-11-2013 10:33

De landelijk wonen trend is eigenlijk populair geworden in het stadse leven omdat mensen die in de stad woonden verlangden naar de sfeer en rust van het wonen op het platteland. Omdat het niet voor iedereen weggelegd is om een huis te kopen in een landelijke omgeving, proberen veel mensen deze sfeer in huis te krijgen door bepaalde meubels en woonaccessoires te gebruiken die in een landelijke woonstijl passen.

Wanneer je toch liever ‘echt landelijk wonen’ wilt, dan kun je ook overwegen om een huis in het buitenland te kopen, waar je een huis kunt kopen in een landelijke omgeving met mooie vergezichten, een stuk grond waar je eventueel zelf groenten en fruit kunt kweken etc.

Vooral voor mensen die met pensioen zijn, is een huis kopen in een ander land erg populair. Veel mensen kiezen er voor om een huis aan de Spaanse Costa te kopen, daarnaast zijn er ook mensen die de voorkeur geven aan een afgelegen huis in de bergen. Een huis kopen in Oostenrijk bijvoorbeeld is onder veel Nederlanders populair. De prachtige bergachtige omgevingen zijn in de zomer heerlijk om te wandelen en in de winter veranderd de hele omgeving in één groot skigebied.

Huis kopen Oostenrijk

Wil je een huis kopen Oostenrijk, dan vind je op MySecondHome vele verschillende mogelijkheden. De website kan je tevens goed inlichten over de mogelijkheden en regelgevingen omtrent het kopen van een huis in Oostenrijk. Zie je een leuk huis te koop Oostenrijk, dan moet je er rekening mee houden dat het aankoopproces wat anders verloopt dan in Nederland. Let er ook op dat in Oostenrijk andere extra kosten komen kijken dan dat je dat in Nederland gewend bent. Daarnaast zijn er ook veel mensen die een huis in Oostenrijk kopen als tweede huis of als investering. Hierbij komt het ook regelmatig voor dat deze huizen in bepaalde seizoenen wanneer de woning niet bewoond wordt, verhuurd wordt. Op MySecondHome.nl vind je ook informatie omtrent het verhuren van een huis in Oostenrijk.