landelijkwonenpraktisch inrichten in je eigen stijl

29-04-2014 11:56
Je huis praktisch inrichten is altijd belangrijk, ook wanneer je je huis een landelijke sfeer wilt geven. Door online te shoppen is het tegenwoordig mogelijk om verschillende elementen aan je huis toe te voegen. Deze zorgen ervoor dat de sfeer precies naar je zin kan worden gecreëerd. 
 

Thema's

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat mensen proberen thema's te verbinden aan bepaalde kamers in hun huis. Ze starten bijvoorbeeld met de vernieuwing van de woonkamer, die licht en ruim is, met authentieke details zoals blootgelegde draagbalken. 
 
Vervolgens kiezen ze voor een badkamer die luxe uitstraald. Soms zijn er Zweedse details in verwerkt zoals je ze ook steeds vaker ziet bij de grote ketens. bewerkt hout in de badkamer is steeds populairder en het zorgt voor een stoer uiterlijk.
 

Slaapkamer        

Ten slotte is de slaapkamer vaak uitgerust met een boxspring. Bij online winkels als slaapkenner zijn deze eenvoudig uit te kiezen. Wanneer je twijfelt kun je deze vaak nog testen bij een van de vele dealers die het assortiment vaak in voorraad hebben. Een boxspring kun je op veel manier je eigen stijl mee geven. Slaapkenner heeft een grote voorraad met verschillende boxsprings. Door de juiste kleurencombinatie toe te voegen aan je kamer kan er bijvoorbeeld een robuuste sfeer onstaan.