landelijkwonenRolgordijnen: voordelig en praktisch!

25-11-2013 10:37

Een nieuwe woning inrichten is vaak erg duur. Een mooie vloer, meubels, de muren schilderen en nog wat klussen, vaak zit je al snel ver boven het budget. Toch wil je dat alles naar wens is en dat je echt kan genieten van je nieuwe woning. Gelukkig zijn er ook dingen waar op bespaard kan worden. Raamdecoratie hoeft bijvoorbeeld echt niet duur te zijn. Kies bijvoorbeeld voor rolgordijnen!

 

Rolgordijnen en privacy

Rolgordijnen worden geproduceerd met veel verschillende stoffen, uiteenlopend van transparant tot volledig verduisterend. Je kunt dus helemaal zelf bepaal hoeveel licht de gordijnen door moeten laten. Bovendien bepaalt u zelf ook de inkijk in de kamer. Rolgordijnen van transparante stoffen kunnen goed overdag gedeeltelijk gesloten blijven om zo voor wat privacy te zorgen.

 

Rolgordijnen en uw interieur

Rolgordijnen zijn er in alle soorten en maten. Vaak is het ook mogelijk om ze op maat te laten maken. Verder zijn er veel kleuren en stoffen om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een design of een effen stof. Doordat rolgordijnen redelijk strak zijn vormgegeven passen ze in ieder interieur zonder dat ze al te prominent aanwezig zijn.

 

Praktisch &Duurzaam

Rolgordijnen zijn erg praktisch. Ze hebben weinig tot geen onderhoud nodig en zijn goed schoon te houden. Bovendien gaan ze niet snel stuk, dus zijn ze heel geschikt in een een huis met kinderen of dieren. Wanneer je kiest voor rolgordijnen van een goede kwaliteit gaan deze echt jaren mee. Toch betaal je hier nooit de hoofdprijs voor.